YRKESUTBILDNINGAR PÅ KOMVUX

AnsökanKONTAKTA OSS

Vill du utbilda dig till ett Bristyrke på Komvux?

Vi på Amadeo Komvux erbjuder modern och personlig undervisning i små elevgrupper på vår skola som ligger centralt vid T-Centralen i Stockholm. Läs nedan om information om vårt populära yrkesprogram Kyl- och värmepumpstekniker. Om du har frågor, kontakta oss på 073-250 45 97 eller besök våra lokaler på Tegelbacken 4A i Stockholm, eller Värmdövägen 84 i Nacka!

Kyl- och värmepumpstekniker, 1300 poäng

Kurslängd: 65 veckor 

Kurslokal: Tegelbacken 4A, Stockholm (vid T-Centralen)

I korthet: 

Du arbetar med samhällsviktiga funktioner och ser till att värme och kyla levereras till sjukhus, livsmedelsaffärer och andra företag.

Endast grundskoleutbildning behövs för att söka utbildningen.

Utbildningen är på gymnasienivå (komvux).

Utbildningen är avgiftsfri (din hemkommun betalar) och ger dig rätt till studiestöd från CSN.

Alla sökande från Stockholms län är välkomna.

Beskrivning:

Du kommer att arbeta med energibesparingar och värmeåtervinning i olika typer av fastigheter, till exempel bostadshus, sjukhus, köpcentrum. Du arbetar med service, installation och underhåll av kylsystem, värmepumpar som finns bland annat på isbanor, kyl- och frysdiskar. Det är ett spännande, kreativt arbete, en dag är inte lik den andra. Du arbetar med samhällsviktiga funktioner, att värme eller kyla levereras till sjukhus, livsmedelsaffärer och andra företag. Certifiering och praktik ingår i utbildningen.

Utbildningen till kyl- och värmepumpstekniker är ca ett år lång. Två-tre gånger per vecka har du lektioner på vår skola vid T-Centralen i Stockholm, och efter avklarad teori gör du praktik på våra samarbetsföretag. Du kommer att ha tid och möjlighet att arbeta samtidigt som du studerar, men om du vill kan du också söka CSN.

Kontakta oss för mer information på 073-250 45 97 eller ansök här. Obs! Om du bor i Danderyd, Nacka, Sigtuna/Märsta, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Vaxholm, Värmdö, Österåker/Åkersberga, sök via din hemkommun. Om du inte bor i någon av dessa kommuner, sök via Nacka kommuns tjänst. Alla sökande från Stockholms län är välkomna.

 

LEDNING

Natalia Gura Strinnholm

Rektor

E-post: natalia.gura.strinnholm@amadeo.se 

 Gustav Lind

Administrativt ansvarig

E-post: gustav.lind@amadeo.se

 Monica Holm Wennerström

Studie- och yrkesvägledare

E-post: monica.holm@amadeo.se

KONTAKTA OSS

För mer information kontakta oss på tel.073-250 45 97 eller via e-post: info@amadeo.se

RING OSS

073-250 45 97

MAILA OSS

info@amadeo.se

FÖLJ OSS