GRUNDSKOLA

Välkommen till Amadeo grundskolor med specialinriktningar där eleverna får möjlighet att utveckla sina specialintressen på skoltid!

ANMÄLANKONTAKTA OSS

GRUNDSKOLA

Välkommen till Amadeo grundskolan med specialinriktningar där elever får möjlighet att utveckla sina specialintressen på skoltid!

VAD VI GÖR

På Amadeo kommer eleverna att få utveckla kompetenser för livet i en kreativ skolmiljö. Eleverna får träna på sina specialintressen och kommer att få tillgång till de bästa kompetenserna inom deras intresseområden. Eleverna får möjlighet att utveckla det som de är mest intresserade av och bli riktigt bra på det. Detta stärker elevernas tilltro till egen förmåga att lära sig nya saker.

Genom att utveckla sina specialintressen lär sig eleverna att koncentrera sig, få struktur på sin tillvaro, kreativitet och uthållighet. Dessa kompetenser främjar studieresultat i andra ämnen.

våra inriktningar

ISHOCKEY

KAMPSPORTER

PARKOUR

INSTRUMENTAL MUSIK

VÅR VISION

Amadeos utbildning syftar till att verka för elevernas akademiska utveckling genom att integrera idrottsliga och konstartsöverskridande verksamheter i skolan. Amadeo ska erbjuda en bra skola där eleverna får en god undervisning i en trygg miljö och möjlighet att utvecklas för framtiden. 

SKOLANS MÅL

Skolans mål är att uppfylla de nationella målen för utbildningen med bra kvalitet. Som en del av det måluppfyllande arbetet ska eleverna på Amadeo utveckla nyckelkompetenser för livslångt lärande som anses viktiga av EU och OECD:

 • Kommunikation på modersmålet
 • Kommunikation på främmande språk
 • Matematiskt kunnande och grundläggande vetenskaplig och teknisk kompetens
 • Digital kompetens
 • Kompetens att lära nytt och lära om
 • Social och medborgerlig kompetens
 • Iniativförmåga och företagaranda
 •  Kulturell medvetenhet och kulturella uttryck

På Amadeo ska eleverna utveckla kompetenser utifrån sina unika förutsättningar. Arbete med sina specialintressen stimulerar elevernas kreativitet och lust att lära.

Förutom att eleverna får kommunikativ kompetens i språk får de möjlighet att utveckla intresse för kommunikation och känslouttryck genom konstnärliga medel och verktyg. 

 Amadeo kommer att drivas i nära samarbete med idrottsföreningar och andra aktörer:

 • Sundbybergs Ishockey
 • Brinkens IF
 • Slagskeppet/Kampsport/Biomekanik och fys
 • Parkourföreningen
 • Föreningen Crescendo

M.fl

VILKA VI ÄR

STYRELSE

Philip Zuckerman, styrelseordförande

Bolagsutvecklare och entreprenör. Anlitad av tongivande orkesterföretag och produktionsbolag i Europa och USA i ledarskapsroller som gästande konsertmästare och solist. Studier på avancerad nivå vid The Juilliard School i New York.

Magnus Bergqvist, styrelseledamot

Har gedigen erfarenhet av ledarskap, produktionsutveckling, produktionsteknik och investeringsprojekt för bl. a Sandvik SMT, Sandvik SMC, ABB, Ericsson. 
Tidigare arbetade Magnus som teknisk chef och produktionsteknisk chef på Eriksson i 20 år.

Natalia Gura Strinnholm, VD och styrelseledamot

Har en lång erfarenhet som skolledare i olika chefsbefattningar samt rektor, både inom kommun och privata utbildningsföretag. Lärare i grunden. Är engagerad i frågor om kultur och bildning.

Anders “Masken” Carlsson, styrelseledamot

Fd professionell ishockeyspelare, spelat i NHL och Elitserien. Är talangscout i NHL och oerhört intresserad av ishockeyutveckling. Har spelat i många elitklubbar i Sverige och tog både Leksand och Rögle till Elitserien/SHL som sportchef för klubbarna.

Redo att ta kontakt?

RING OSS

073-250 45 97

MAILA OSS

info@amadeo.se

FÖLJ OSS